Jos luet, kommentoi :)

Kuinka on?

18.07.2009 12.56 - lapset 

Mitä mieltä te olette abortista?

Mun mielestä se on murha. Kyllä mä ymmärrän jos sut on raiskattu, ja sitten haluat abortin. Se on okei. Mutta...
Jos sä olet itse aiheuttaut sen, jos et käytä ehkäisyä tai yms. niin sitten sä teet abortoidessa murhan. Tässä pieni tarina abortoitavan vauvan 'suusta':

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan.

Mikä on teidän mielipide abortista?

Comment

Comments

juulia (anon, 18.08.2009 16.25) kotisivu

juulia (anon, 18.08.2009 16.29) kotisivu

mun mielestä abortti on kans murha. parissa poikkeustapauksessa se on hyväksyttvä; 1)äiti on raiskattu tai alle 16-v.(tosin jos oot alle 16 niin kannattais synnyttää ja antaa lapsiadoptioon).2)äidin terveys on vaarassa (mielummin kuolee ykshenkilö kuin kaks) . Muuten abortti on murha , koska äidin sisällähän asuu ihminen ;) <3: juuliasi

.....s (anon, 25.01.2010 21.14)

on vielä yksi syy... jos tulevalla lapsella tiedetään olevan esim perinnöllinen sairaus..johon hän tulisi menehtymään.(esin alle 2:n vuoden ikäisenä). ja siksi myös kärsimään koko lyhyen elämänsä taistellessaan mahdotonta vastaan.

Joku rantomi vain (anon, 11.06.2012 00.49)

1. Kuukausi (4 viikkoa)
Äiti, olen nyt n. 0,5 mm pituinen. Minulla ei todellakaan ole vielä käsiä tai jalkoja, vaan ainoat minusta oikeasti jotenkuten erottuvat äärirajat ovat elimistön perusrakenteeseen kuuluvat ruuansulatusjärjestelmä, keuhkot ja verisuonet.

2. Kuukausi (8 viikkoa )
Äiti, nyt minulla alkaa olla jotenkuten ihmismäiset muodot. Käteni ovat melamaiset, silmät ovat kaukana toisistaan ja nenänpääni on juuri ja juuri erotettavissa. Elimistössäni on perustoiminnot, mutta et voi tuntea vielä liikkeitäni, eikä minulla ole sormia tai varpaita.

3. Kuukausi (12 viikkoa)
Äiti, nyt minulla alkaa olla silmäluomet, sormet ja varpaat, sekä pienenpieni kroppani suunnilleen toiminnassa. En tosin ymmärrä vielä mitään. Hiljaa suolet alkavat kehittyä kunnolla ja menevät vatsaonteloon. Tässä vaiheessa jos olisit halunnut tehdä abortin, se olisi pitänyt jo tehdä, ennen 12. raskausviikkoa. Jos et ole vielä sitä tehnyt, tulet tarvitsemaan erityisluvan, jos ikinä tulet sellaista saamaan, mikäli sinulla ei ole todella painavaa syytä.

4. Kuukausi (16 viikkoa)
Äiti, mahtuisin edelleen kämmenellesi. Nyt minulla on vähän hiuksia, kulmakarvoja ja kynnet ovat jo kasvussaan. Nyt vasta olen oppinut imemään peukaloani. Voin niellä vettä ja hikkailla.

5. Kuukausi (20 viikkoa)
Äiti, nyt minulla alkaa olla sormenjäljet. Pääni läpimitta on n. 43 mm. Pystyn tietoisesti jo liikkumaan ja juomaan lapsivettä.

6. Kuukausi (24 viikkoa)
Äiti, pystyn nyt jo kuulemaan ja tasapainoilemaan.

7. Kuukausi (28 viikkoa)
Tässä vaiheessa on minun jo mahdollista syntyä, joten abortin teko enää on täysin mahdoton ajatus.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu